hrs4r
 I want to donate

EL CENTRE ESCOLAR EMPORDÀ DE ROSES RECAPTA 270 EUROS PER A L’IDIBGI

3 July 2017

Els alumnes de 3r d’ESO del Centre Escolar Empordà de Roses han desenvolupat al llarg de tot el curs un seguit d’activitats per recaptar diners amb l’objectiu col·laborar amb diverses entitats de la vila dedicades a millorar el benestar de les persones.

Aquest quadrimestre, els diners recaptats, uns 270 euros, han estat donats a la Fundació Roses contra el Càncer, que els ha destinat a l’IDIBGI per a la investigació de la síndrome de Lynch.

Ferran Pedró, del departament de Fundraising de l’IDIBGI, va participar a l’escola en una trobada per explicar els joves les diverses investigacions que es duen a terme a I’entitat, sobre la importància de la recerca i el seu ressò en la societat, a part d’agrair personalment aquest gest solidari.

Torneig solidari a Empuriabrava

Dissabte 10 juny passat, el camp de futbol d’Empuriabrava va acollir un torneig de futbol 7 benèfic amb la finalitat d’homenatjar a Iñaki Fernández “Bufalo”, jugador i directiu del Club de Futbol Empuriabrava Castelló, que ens va deixar recentment. Els fons que es van recaptar també anaven destinats a l’IDIBGI per a la investigació de la síndrome de Lynch, un càncer colorectal hereditari que va causar la mort prematura de l’esportista.

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu