Convocatòria POSTMIR 2020

Undefined
Referència: 
022-2020

Programa IDIBGI d’incentivació de la recerca translacional

(Programa postresidència)

1. Objectiu

            Amb la finalitat de potenciar la recercatranslacional, l’IDIBGI dóna continuïtat un any més al programa d’ajudes per a la realització de projectes de recerca adreçat a professionals que hagin acabat el període de formació especialitzada (MIR, PIR, FIR, LLIR,etc). Aquest programa, que compta amb el suport de DipSalut, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, té com principals objectius millorar la formació en recerca del personal assistencial així com facilitar la realització de la tesi doctoral. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del pla estratègic de l’IDIBGI que promou una recerca de qualitat en ciències biomèdiques i de la salut, fomentant la seva translació a la pràctica clínica habitual.

            Enguany es convoca 1 plaça en aquest programa adreçada a professionals que hagin acabat la residència a l’Hospital Universitari Josep Trueta, a l’Institut d’Assistència Sanitària o a Atenció Primària de Girona. L’ajut es destinarà a la signatura d’un contracte de 40 hores setmanals de dedicació a la recerca (IDIBGI) i serà compatible amb altres contractes laborals dins la xarxa sanitària, sempre que siguin contractes a temps parcial i/o contractes de guàrdies.

La previsió d’enviament de sol·licituds, avaluació i inici dels contractes és la següent:

 • Sol·licituds: fins al 10 de juliol de 2020.
 • Publicació del llistat d’investigadors/es que compleixen els requisits i passen a la fase d’avaluació: 17 de juliol de 2020.
 • Avaluació i resolució: 24 de juliol de 2020.
 • Incorporació: 01 de setembre de 2020.

 

2. Sol·licitants i requisits

            Podran sol·licitar aquest ajut, aquells professionals que hagin acabat el període de formació especialitzada a l’Hospital Universitari Josep Trueta (ICS, ICO i IDI), a l’Institut d’Assistència Sanitària, o a la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària de Girona, durant els anys 2018, 2019 i 2020.

            El projecte de recerca a desenvolupar es realitzarà sota la direcció d’un tutor/a científic (investigador/a IDIBGI), que haurà de pertànyer a un grup de recerca de l’Institut. La durada estimada del projecte serà d’1 any.

            El projecte haurà de presentar-se conjuntament pel candidat/a i el tutor/a científic amb el vist i plau en el seu cas del Cap de Servei o Unitat destinatària del sol·licitant.

L’ajut tindrà una durada d’un any amb una dotació econòmica de 17.000 € bruts anuals.

El nombre d’ajuts convocats per a l’any 2020 és de 1.

 

3. Documentació a presentar

Els candidats/es hauran de presentar la següent documentació per formalitzar la seva sol·licitud:

 • CV complert del candidat/a on hi consti:
 • Informació personal amb dades contacte.
 • Lloc on es va fer la residència i data de finalització.
 • Estades en centres nacionals o estrangers de prestigi.
 • Publicacions (indicant índex d’impacte i quartil).
 • Participació en congressos.
 • Projecte de recerca (dues pàgines en anglès), que inclogui els següents apartats: introducció, objectius, metodologia i impacte esperat.
 • Carta de suport del grup de recerca receptor amb la signatura de l’Investigador/a Principal corresponent.
 • Carta de vistiplau del Cap de Servei o Unitat

 

4. Termini

            La documentació requerida s’haurà d’enviar per correu electrònic a l’adreça: borsadetreball@idibgi.org, indicant sol·licitud ajut POSTRESIDENCIA2020 a la casella d’“Assumpte” del corresponent correu electrònic.

Les sol·licituds es presentaran a l’IDIBGI abans del 10 de juliol de 2020.

 

AttachmentSize
PostMIR_Convocatòria_2020.pdf412.53 KB

Oferta de treball

Catalan

 

Si esteu interessats en aquesta oferta ompliu el formulari i enviu-nos el vostre CV
 

En aquesta pàgina es publiquen les ofertes de treball de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI).

Gràcies pel vostre interès.

6 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Read More