hrs4r
 I want to donate

CONCENTROL renova la col·laboració amb la investigació biomèdica de l'IDIBGI

29 March 2021

Una empresa, com a entitat que forma part de la societat, és molt més que un agent econòmic i comercial. Al llarg dels més de setanta-cinc anys de vida de Concentrol, aquesta ha treballat per aportar valor a la societat, tant des dels seus productes i serveis com des d’un vessant més col·laboratiu i associatiu. N’és un exemple la participació de l’empresa, un any més, a la recaptació de mecenatge de l’IDIBGI per a la investigació biomèdica.

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) és un centre d’investigació que promou, desenvolupa i gestiona la recerca biomèdica, el coneixement científic i tecnològic i la formació en ciències de la vida i de la salut. L’any 2019 es va tancar amb un augment de la recerca a 60 projectes nacionals i internacionals, agrupats en 6 àrees d’investigació amb més de 20 grups de recerca. Ferran Pedró i Dra. Marga Nadal van realitzar una visita a la seu de Concentrol, per tal de conèixer l’empresa amb l’acompanyament de Jaume Guardia i Lluís Guardia. 

Les àrees d’investigació de l’IDIBGI engloben diferents grups que desenvolupen els seus propis projectes: Oncohematologia, Metabolisme i Inflamació, Malalties cardiovasculars, Neurociències, Imatge Mèdica i Salut Mental. Les empreses, les entitats i els particulars poden fer costat la laboral de l’IDIBGI col·laborant amb un o diversos projectes desenvolupats en aquestes sis grans àrees d’investigació.

La recerca en salut és de vital importància per a tota la societat. Avui en dia, encara existeixen moltes malalties incurables, i l’única manera de canviar la situació és apostant per la recerca i el desenvolupament científic i tecnològic. Des de Concentrol agraïm i animem a seguir treballant a entitats com a l’IDIBGI, ja que la seva labor és de vital importància.

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu