hrs4r
 I want to donate

ASCENSORS SERRA, NOVA "EMPRESA COL·LABORADORA" DE L’IDIBGI

28 June 2017

L’empresa Ascensors Serra ha signat recentment un conveni de col·laboració amb l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI), i s’ha convertit en “Empresari Col·laborador” de l’entitat. D’aquesta manera, l’empresa amb seu a Olot (Girona) se suma a la iniciativa “Amics de l’IDIBGI”, que pretén captar fons privats per promoure i millorar la recerca en l’àmbit gironí.

Ascensors Serra va ser fundada el 1923 per Josep Serra Regí amb el nom de Maquinària Serra. Des dels seus inicis, en què l’objectiu era la fabricació i el muntatge de maquinària per a la indústria, ha anat evolucionant fins a convertir-se en una de les empreses de referència en la fabricació i construcció d’ascensors. Actualment, i sempre amb l’objectiu de fer més còmoda la vida a les persones, ofereix una àmplia gamma d’elevadors, tant per a particulars com per a ús industrial, totalment adaptables a qualsevol situació.

Al capdavant de l’empresa es troba ara la tercera generació de la família encapçalada per Josep Serra, que destaca la importància de la tasca investigadora de l’IDIBGI i el seu arrelament al territori.

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu