hrs4r
 I want to donate

ALUMNES DEL CENTRE ESCOLAR EMPORDÀ DE ROSES VISITEN L'IDIBGI I L'ICO

8 June 2018

Una representació d’alumnes i professors del Centre Escolar Empordà de Roses han visitat recentment l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) amb l’objectiu de conèixer de prop les instal·lacions, els investigadors i les diverses línies de recerca que s’hi desenvolupen. Prèviament, també van tenir l’oportunitat de fer una visita guiada per les instal·lacions de l’ICO Girona. Allà van poder assistir a dues xerrades: una sobre conceptes generals del càncer, i l’altra, més específica, sobre la Síndrome de Lynch.

L’escola Empordà té un llarg historial solidari. Al llarg del curs passat, els alumnes de 3r d’ESO del centre educatiu van posar en marxa un seguit d’activitats per recaptar diners amb la finalitat de col·laborar amb diverses entitats de Roses dedicades a millorar el benestar de les persones. La Fundació Roses contra el Càncer va ser una de les organitzacions beneficiades i va donar la recaptació, uns 270 euros, a l’IDIBGI per a la investigació de la síndrome de Lynch. El primer trimestre d’aquest any han tornat a fer una donació a l’entitat, en aquest cas, de 400 euros.

Per agrair personalment aquests gestos solidaris, Ferran Pedró, del departament de Fundraising de l’IDIBGI, ja va participar a l’escola en una trobada. Amb aquesta visita a ambdues instal·lacions, els joves han pogut conèixer de primera les diverses investigacions que s’hi duen a terme, a part de conscienciar-los sobre la importància de la recerca i el seu ressò en la societat.

 

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu