hrs4r
 I want to donate

Accions per impulsar el fundraising

20 October 2014

L’IDIBGI ha iniciat tot un seguit d’accions de fundraising a les comarques gironines i, amb aquest motiu, s’estan realitzant algunes accions per augmentar la visibilitat de la institució al territori.

El primer pas ha estat el de crear un lema per a l’IDIBGI: La teva salut, la nostra recerca.

Tot seguit hem contactat amb la Cambra de Comerç de Girona per tal que ens facilitin un llistat d’empreses gironines, i a la vegada ens ofereixen futures reunions/actes amb empresaris de Girona, que ha de permetre establir  relacions entre IDIBGI-empresa gironina, sobre les quals us anirem informant.

A més ens hem posat en contacte amb diferents festivals musicals que es fan al llarg de l’estiu a les nostres comarques, per tal de posar-hi un roll-up amb informació sobre l’activitat generada a l’IDIBGI. Així, hem pogut tenir presència als festival de Porta Ferrada (Sant Feliu de Guíxols), Tempo (Girona), Ésdansa (Les Preses) i Acústica (Figueres).

D’altra banda, també estem iniciant visites a les empreses del nostre entorn per presentar-los el nostre projecte i demanar la seva col·laboració, vinculant-se a nosaltres com a Amic de l’IDIBGI, i com a tal tindran el seu logo a la nostra web.

A més, estem treballant per desenvolupar activitats per col·laborar amb la Marató de TV3 d’aquest any, aportant-los els beneficis que es generin, i d’aquesta manera obtenir més visibilitat institucional al territori.

Tenim en ment altres accions possibles i us convidem a que ens feu arribar les vostres propostes, perquè tots junts ho farem millor!

 

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu