hrs4r
 I want to donate

46 EQUIPS PARTICIPARAN EN LA ROGAINE SOLIDÀRIA AMB L’IDIBGI ORGANITZADA PEL CLUB ESCURÇONS DE LA VALL D'ARO

2 June 2017

Un total de 120 persones distribuïdes en 46 equips s’han inscrit en la rogaine solidària que el Club esportiu Escurçons de la Vall d’Aro ha organitzat conjuntament amb els ajuntaments de Torroella de Montgrí i Ullà, amb l’objectiu d’aconseguir recursos per a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI). La prova, que se celebrarà el 4 de juny, també compta amb el suport de l’Associació de Diabètics de Catalunya.

La rogaine és un tipus de cursa d’orientació pel medi natural, en el qual els equips, de 2 a 5 components, s’han de desplaçar junts per aconseguir la màxima puntuació possible passant per uns controls en un temps màxim de 3 hores. El recorregut no està establert i els controls poden ser visitats en qualsevol ordre, ja que el mapa facilitat per l’organització ofereix múltiples eleccions d’itinerari. En aquesta modalitat, el treball en equip, l’estratègia i l’elecció de l’itinerari són molt importants per tal de recollir el major nombre de punts.

La competició s’iniciarà el diumenge 4 de juny al camp de futbol d’Ullà a les 9 del matí amb la recollida dels braçalets. Mitja hora més tard s’obrirà el parc i es farà el lliurament dels mapes i del monitoratge tècnic. La cursa començarà a les 10 i està previst que duri tres hores. Està pensada perquè tots aquells corredors nous o amb poca experiència puguin gaudir-ne. Tot i això, mantindrà els nivells d’exigència més alts per als corredors habituals.

Els participants hauran de dur una jaqueta impermeable, una motxilla amb sistema d’hidratació, menjar, xiulet i pinça SI precintada amb braçalet. Cada equip haurà de portar a més una brúixola, una manta, farmaciola, mòbil i un retolador o marcador permanent. Està totalment prohibit l’ús de GPS, podòmetre o altímetre per poder calcular l’itinerari òptim.

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu