HRS4R
Vull donar

El tercer Sopar dels Miralls serà el 30 de setembre

1 July 2022
  • Després de l’espera forçada per la Covid-19, torna aquest acte solidari per seguir avançant en la recerca biomèdica a Girona, que es farà a l'Hotel Camiral PGA Catalunya.
  • Diferents personalitats públiques de la comunicació, la cultura, la ciència, l’empresa i la política seran les amfitriones de la vetllada, amb les que es podrà compartir taula.
  • Els fons recollits en aquest sopar solidari serviran per finançar la recerca biomèdica de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI).

Torna El Sopar dels Miralls, un esdeveniment social innovador i únic que s’organitza amb l’objectiu de recollir fons per a la recerca per a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI). La tercera edició del sopar, que organitza Desig Esdeveniments, ja té data: el pròxim divendres 30 de setembre a l’Hotel Camiral PGA Catalunya. Una edició que estava programada pel març del 2020, però que, pocs dies abans, la irrupció de la pandèmia va impedir que es portés a terme. Ara, després de molts mesos i d’algunes temptatives, es reprendrà la normalitat recuperant aquesta proposta social i solidària.

El format d’aquest esdeveniment ha estat molt ben acollit pels participants. És per això que s’impulsa aquesta nova edició del sopar amb l’objectiu de consolidar-lo, comptant amb la complicitat de les persones vinculades a l’IDIBGI.

Emmirallar-se en algú, seguir-ne l’exemple i/o imitar-lo és un desig compartit per molta gent, grans i petits. El Sopar dels Miralls és una oportunitat de compartir taula amb la persona per la que es té admiració, acompanyada d’una bona causa i d’un espai emblemàtic.

Amfitrions com Carme Ruscalleda, Tomàs Molina, Jaume Alonso-Cuevillas, Josep Carreras o Pilar Rahola han participat en les anteriors edicions. L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) és l’únic centre de recerca biomèdica de les comarques gironines, que es dedica a fer recerca en sis àmbits de la salut. La seva activitat investigadora d’excel·lència es dirigeix a millorar el coneixement de nombroses malalties per poder innovar en la seva diagnosi, tractaments i prevenció, millorant la qualitat de vida de les persones.

Des de l'IDIBGI volem agraïr l'impuls d'aquesta emblemàtica iniciativa a Desig Esdeveniments, a tots els col·laboradors, amfitrions i participants per fer possible la seva represa després de l'aturada forçosa per la COVID-19. Gràcies per unir-vos a aquesta gran causa!

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu