HRS4R
Vull donar

El Sopar Dels Miralls engega motors amb els amfitrions Martí Gironell i Vanessa Nueda

9 September 2022
  • La tercera edició d’aquesta nit solidària es va presentar ahir al concessionari BMW Oliva Motor de Salt, patrocinadors de l’esdeveniment.
  • El Sopar dels Miralls 2022 se celebrarà a l’Hotel Camiral del PGA Golf de Catalunya el proper divendres 30 de setembre.
  • Tothom qui ho desitgi podrà compartir taula amb personalitats públiques del món de la comunicació, la cultura, la ciència i l’empresa, que seran els amfitrions de la vetllada.
  • Els fons recollits en aquest sopar solidari aniran destinats a finançar la recerca biomèdica de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI).

Tot a punt per la tercera edició d’El Sopar dels Miralls, una nit única per recaptar fons per a la recerca biomèdica feta des de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI). Dos dels amfitrions d’aquesta vetllada solidària, el periodista Martí Gironell i la supervivent de càncer de mama Vanessa Nueda, impulsora del projecte @elcrepdemivida a Instagram, van presentar ahir el sopar en un acte al concessionari BMW Oliva Motor de Salt, un dels principals patrocinadors de la iniciativa.

Emmirallar-se en algú, seguir-ne l’exemple i/o imitar-lo és un desig compartit per molta gent, grans i petits. L’oportunitat de compartir taula amb la persona per qui es té admiració, acompanyada d’una bona causa i d’un espai emblemàtic, és la fórmula que genera El Sopar dels Miralls. Enguany, la vetllada se celebrarà el pròxim divendres 30 de setembre a l’Hotel Camiral del PGA Golf de Catalunya, a Caldes de Malavella. Organitzat per Desig Esdeveniments, l’esdeveniment té l’objectiu de recollir fons per a la recerca que duu a terme l’IDIBGI.

Després del parèntesi per la pandèmia, es reprèn aquest esdeveniment amb molta il·lusió. Per a l’edició d’aquest 2022 es compta amb la participació d’amfitrions com Antoni Bassas, Joaquim Bosch, Ramon Brugada, Magda Carlas, Robert Carreras, Martí Gironell, Quim Hereu, Cristina Inés Gill, Rafael Marcos-Gragera, Tomàs Molina, Francesc Novell, Vanessa Nueda, Martí Peraferrer, Pilar Rahola, Edmond Roch, Lluís Roura, Carme Ruscalleda, i Marc Timon, a l’espera de completar la participació final.

En el mateix acte de presentació, també s’ha mostrat un element que ha acompanyat cada edició: el davantal, símbol del sopar. Per gentilesa de l’empresa Aqenaika, el davantal és el detall que es dona als amfitrions, que de manera desinteressada participen d’aquest esdeveniment i que en són els principals protagonistes. Enguany, el davantal serà de color rosa en referència al càncer de mama.

Com participar-hi?

El Sopar dels Miralls està pensat perquè tothom hi pugui participar. Particulars i empreses de tot tipus poden trobar la manera d’afegir-se al compromís social que suposa el fet de recolzar la recerca biomèdica, d’una manera original i atractiva. Per als particulars, pot ser un motiu per sortir a sopar, un bon regal original (aniversari, sorpresa...) o be l’excusa per compartir una nit amb les amistats. Per a les empreses, és una oportunitat per a poder estar representades i donar un suport visible a una causa important, com és la recerca per millorar la salut de totes i tots. Alhora, aquesta és una experiència única per compartir amb el personal de l’empresa, o bé per a convidar a clients i/o proveïdors. 

L’organització permet escollir l’amfitrió amb qui es vol compartir taula, i també ofereix l’oportunitat de proposar-ne de nous, en el cas que es vulgui alguna persona en concret. Les persones que no puguin assistir al sopar i igualment es vulguin sumar a la iniciativa amb la seva aportació, podran participar amb el plat “0”.

La reserva de taules es pot fer a través de la web www.elsopardelsmiralls.cat, per correu electrònic (hola@elsopardelsmiralls.cat) o bé per telèfon o Whatsapp (972 21 84 82 / 609312254).

Els menús es poden comprar de manera individual o col·lectiva, en el cas d’organitzacions, entitats o empreses que vulguin fer la reserva d’una taula sencera amb un amfitrió o amfitriona concret. La idea principal és que un col·lectiu i/o empresa adquireixi una taula sencera de 8 o 10 comensals més la persona rellevant. En el cas que es vulgui participar a títol individual o no complementant un taula, s’haurà de fer la petició plantejant 5 opcions d’amfitrió o amfitriona. A més, també hi ha l’opció de fer una sorpresa a alguna persona propera convidant-la a participar en aquest esdeveniment únic.

Els organitzadors de l’esdeveniment conviden a la ciutadania a proposar noms propis de persones destacades que podrien afegir-se a les figures públiques que ja col·laboren amb l’acte. El preu d’una taula amb 8 comensals és de 960 €, el d’una taula de 10 comensals és de 1.200 €, el d’un menú individual és de 120 € i el plat “0” representa una aportació de 60 €.

Sobre l’IDIBGI

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) és l’únic institut de recerca biomèdica de les comarques gironines, que es dedica a fer recerca en sis àmbits de la salut. La seva activitat investigadora té per objectiu augmentar el coneixement de nombroses malalties per poder-ne millorar la seva diagnosi, tractaments i prevenció, alhora que també millora la qualitat de vida de les persones.

L’IDIBGI està estructurat en grups de recerca i personal investigador de l’àmbit de la salut i recerca biomèdica propi i també de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona (HUJT), l’Institut Català de la Salut (ICS), l’Institut d'Assistència Sanitària (IAS), l’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI), el Banc de Sang i Teixits (BST), la Universitat de Girona (UdG), i l’Escola Universitària de la Salut i Esports (EUSES).

Constituït formalment al 2005 l’institut té els seus orígens en la Fundació Privada Dr. Josep Trueta (1995) i des de l’any 2008 té caràcter públic, amb l’entrada de la Generalitat en els òrgans de govern.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu