HRS4R
Vull donar

EL SOPAR DELS MIRALLS ARRIBA A LA TERCERA EDICIÓ EL PROPER 20 DE MARÇ

19 February 2020

El proper divendres 20 de març l’Hotel Palau de Bellavista de Girona acollirà la tercera edició d'El sopar dels miralls, un esdeveniment social innovador i únic que s’organitza per a l’IDIBGI amb l’objectiu de recollir fons per a la recerca. 
El format d’aquest esdeveniment ha estat molt ben acollit pels participants, en les dues anteriors edicions, i és per això que s’està organitzant una de nova amb l’objectiu de consolidar-lo. A més de comptar amb la complicitat de totes les persones vinculades a l’IDIBGI. 
Actualment per aquest 2020 es compta amb la participació dels amfitrions següents: Nina, Jordi Basté, Jordi LP, Lluís Roura, Aina clotet, Raquel Sans, Cristina Inés (@mamasevaalaguerra), Marta Bosch, Martí Gironell, Jaume Alonso-Cuevillas, Martí Peraferrer, Quim Hereu, Carme Ruscalleda, Jaume Roures, Vanessa Nueda (@elcrepdemivida), Josep Cuní, Dr. Ramón Brugada, a l’espera de completar la participació final. 
Emmirallar-se en algú, seguir-ne l’exemple i/o imitar-lo és un desig compartit en molta gent, grans i petits. Tenir l’oportunitat de compartir taula amb la persona a la qual tens admiració, si s’acompanya d’una bona causa i d’un espai emblemàtic genera El Sopar dels Miralls. 
La presentació s’ha fet a les instal·lacions de BMW Oliva Motor, un dels principals patrocinadors. Cada any s’afegeixen noves col·laboracions que ajuden a l’organització.

Un element que ha acompanyat cada edició és un davantal, símbol del sopar, que per gentilesa de l’empresa Aqenaika és el detall que es dóna als amfitrions, que de manera desinteressada participen d’aquest esdeveniment i que són sens dubte els principals protagonistes. Durant la presentació, els amfitrions Vanessa Nueda (@elcrepdemivida) i Martí Gironell han descobert el color del davantal d’aquest any, que és el rosa, en referència al càncer de mama. En les altres edicions han estat el gris i el blau.

El Sopar dels Miralls està pensat perquè tothom i pugui participar. Particulars i empreses de tot tipus que troben la manera d’afegir-se al compromís social que suposa donar suport a la recerca biomèdica, d’una manera original i atractiva. Per als particulars un motiu per sortir a sopar, un bon regal i diferent (dia del pare, aniversari...) o bé l’excusa per compartir amb els amics una nit. Per a les empreses poder estar representades i donar suport visible a una causa important, una fórmula per compartir amb el personal de l’empresa i fer-los partícips, o poder utilitzar per convidar a clients i/o proveïdors. L’organització anima a participar-hi i escollir amfitrió i/o a proposar-ne en el cas que es vulgui alguna persona en concret.

La reserva de menús o taules es pot fer a través del web www.elsopardelsmiralls.cat, per correu electrònic hola@elsopardelsmiralls.cat o bé per telèfon o whatsapp al 972 21 84 82 / 609 312 254. Els menús es poden comprar de manera individual o col·lectiva, en el cas d’organitzacions, entitats o empreses que vulguin fer la reserva d’una taula sencera amb un amfitrió o amfitriona concret. La idea principal és que un col·lectiu i/o empresa adquireixi una taula sencera de 8 o 10 comensals més la persona rellevant. En el cas que es vulgui participar a títol individual o no complementant un taula, s’haurà de fer la petició plantejant 5 opcions d’amfitrió o amfitriona. A més, també hi ha l’opció de fer una sorpresa a alguna persona propera convidant-la a participar en aquest esdeveniment únic. Les persones que no puguin o vulguin assistir al sopar i es vulguin sumar a la iniciativa amb la seva aportació podran participar amb el plat “0”.

Tanmateix els organitzadors de l’esdeveniment conviden la ciutadania a proposar noms propis de persones destacades que podrien afegir-se a les figures públiques que ja col·laboren amb l’acte. El preu d’una taula amb 8 comensals és de 960 €, el d’una taula de 10 comensals és de 1.200 €, el d’un menú individual és de 120 € i el plat “0” representa una aportació de 60 €.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu