HRS4R
Vull donar

El Dipsalut i l’IDIBGI obren quatre beques per a projectes d’investigació d’hospitals comarcals de Girona

28 May 2024
  • Es tracta d’una convocatòria extraordinària per promoure l’activitat investigadora als hospitals comarcals de la demarcació de Girona.
  • Cadascuna de les quatre beques està dotada amb 12.500 euros a destinar a un projecte de recerca, i s’hi poden presentar professionals dels Hospitals comarcals de Blanes-Calella, Figueres, Olot i Palamós.

L’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut) i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) han obert una convocatòria de quatre beques per promoure l’activitat investigadora als hospitals comarcals de la demarcació de Girona.

Aquestes beques, dotades amb 12.500 euros cadascuna, estan destinades a finançar projectes de recerca en els Hospitals comarcals de Blanes-Calella, Figueres, Olot i Palamós. Es tracta d’una convocatòria competitiva de caràcter extraordinari.

L’objectiu dels ajuts és promoure la recerca clínica translacional, promovent l’activitat investigadora als hospitals comarcals de la demarcació de Girona.

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 14 de juny de 2024 a les 14:00 hores.

Sobre l’IDIBGI

L'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) fa recerca translacional per millorar la salut i la cura de les persones. L’IDIBGI s’organitza en 25 grups de recerca distribuïts en cinc àrees científiques (Cardiovascular i Respiratòria, Metabolisme i Inflamació, Neurociències, Oncohematologia i Salut Mental) que agrupen més de 400 persones, entre professionals de la salut i investigadors bàsics, a les comarques gironines.

L’IDIBGI és una fundació pública integrada per la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català Salut (ICS) Girona, l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), l’Institut Català d’Oncologia (ICO) Girona, i la Universitat de Girona. És un centre CERCA (Centres de Recerca de Catalunya) des de l’any 2005.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu