HRS4R
Vull donar

Convocat el primer Premi de Recerca en Sèpsia i Malalties Infeccioses de l’Àrea Sanitària de Girona de l’IDIBGI

28 April 2023
  • La iniciativa ha estat impulsada pel cap del grup de recerca en Infecció, sèpsia i disfunció multiorgànica del pacient crític de l’IDIBGI, el Dr. Josep Maria Sirvent.
  • L’objectiu és reconèixer els projectes d’investigació en sèpsia i malalties infeccioses que ja hagin generat resultats publicats, fomentant així la recerca en aquest àmbit.

Es convoca el Premi de Recerca en Sèpsia i Malalties Infeccioses de la Regió Sanitària de Girona. El premi té com a finalitat distingir un treball de recerca sobre sèpsia i malalties infeccioses ja finalitzat, ja sigui un treball publicat o acceptat per publicació (en premsa). Es tracta d’una iniciativa de l’investigador principal del grup de recerca d’Infecció, sèpsia i disfunció multiorgànica del pacient crític de l’IDIBGI, el Dr. Josep Maria Sirvent.

L’objectiu és reconèixer els projectes de sèpsia i malalties infeccioses que ja hagin generat resultats publicats, fomentant així la recerca en aquest àmbit. Es prioritzaran aquells treballs que hagin contribuït o que estan enfocats a l’obtenció de la tesi doctoral.

El premi està dotat amb 4.000 €, que es destinaran a conceptes relacionats amb la recerca durant el següent any, a partir de la data de celebració d’entrega del premi.

Com participar-hi?

Envia la documentació que s’especifica a les bases del premi a comunicacio@idibgi.org abans de les 24:00 hores del dia 28 de maig de 2023, indicant a l’assumpte “Premi Sèpsia i Malalties Infeccioses 2023”.

Consulta aquí el detall de les bases del premi.

Descarrega el formulari de sol·licitud per optar al premi de recerca en Sèpsia i Malalties Infeccioses de la Regió Sanitària de Girona.

Resolució del Premi de Recerca en Sèpsia i Malalties Infeccioses de l’Àrea Sanitària de Girona de l’IDIBGI.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu