HRS4R
Vull donar

ASCENSORS SERRA RENOVA LA SEVA COL·LABORACIÓ AMB L’IDIBGI

28 June 2019

L’empresa Ascensors Serra ha signat recentment un nou conveni amb l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) per continuar sent “Empresari Col·laborador” de l’entitat. D’aquesta manera, l’empresa olotina renova el seu compromís amb la recerca en l’àmbit gironí i seguirà vinculat a la iniciativa “Amics de l’IDIBGI”.

Ascensors Serra va ser fundada el 1923 per Josep Serra Regí amb el nom de Maquinària Serra. Des dels seus inicis, en què l’objectiu era la fabricació i el muntatge de maquinària per a la indústria, ha anat evolucionant fins a convertir-se en una de les empreses de referència en el muntatge, manteniment, reparació i reformes d’aparells elevadors. Actualment, i sempre amb l’objectiu de fer més còmoda la vida a les persones, ofereix una àmplia gamma d’elevadors, tant per a particulars com per a ús industrial, totalment adaptables a qualsevol situació.

Al capdavant de l’empresa es troba ara la quarta generació de la família encapçalada per Josep Serra, que destaca la importància de la tasca investigadora de l’IDIBGI i el seu arrelament al territori.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu