HRS4R
Vull donar

Adhesió a la Human Resources Strategy for Researchers (HRS4R)

20 October 2014

L’IDIBGI es va adherir el 2011 a la European Charter for Researchers, al Code of Conduct for the Recruitment of Researchers i els seus 40 prinicipis, creats el 2005 per la Unió Europea. Al 2012, l'IDIBGI es va integrar en la 4a Cohort del HRS4R per treballar en la definició de l'estratègia de recursos humans de la institució i, a la vegada, compartir experiències amb altres institucions que participen en el mateix procés. Aquesta iniciativa ha de permetre que les institucions de recerca esdevinguin més atractives pels investigadors que estan buscant una nova posició.

Així, l’IDIBGI ha desenvolupant una anàlisi interna (gap analysis) per poder definir un Pla d’Acció per a la implementació d’una part d’aquests principis durant els propers 4 anys. Amb aquest motiu, a començaments del 2014 es va formar una Comissió Interna, formada per 11 membres del personal laboral de la institució, que ha estat treballant en aquesta anàlisi i ha preparat l’enquesta que darrerament s’ha fet arribar al personal laboral o associat a IDIBGI.

A partir dels resultats de l’enquesta es definirà el Pla d’acció que ha de permetre a la institució obtenir el certificat de la UE en reconeixement de l’excel·lència en estratègia de recursos humans.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu