Formació

Pla de formació

A l’IDIBGI es potencia i prioritza la formació continuada dels i les nostres professionals.
Des de l’àrea de RRHH i altres departaments de Suport a la Recerca, es programen formacions i cursos d'interès general o específic, per tal que el personal pugui adquirir noves competències i coneixement.
Es treballa transversalment per detectar, recollir i organitzar estratègicament totes aquelles millores competencials en l’equip de l’IDIBGI.
L’objectiu principal és el de facilitar la consecució d’objectius de la institució, amb la contribució de tot l’equip; un equip format i amb el coneixement necessari per poder assolir molts èxits.
A continuació es pot consultar el Pla de Formació de l’IDIBGI per l’anualitat en curs*.
*Els documents relatius al Pla de Formació estan pendents de ser aprovats i es publicaran en els propers dies.

Cursos

Estades i pràctiques d'estudiants

A l’IDIBGI tenim la finalitat de promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica i de la salut entre les comarques de Girona. És per això que l’IDIBGI fomenta l’acollida d’estudiants per tal que aquests puguin complementar la seva formació mitjançant pràctiques curriculars o extra curriculars i tenir l’opció de conèixer d’aprop la recerca biomèdica.
Paral·lelament, l’IDIBGI també col·labora acollint estades en que professionals d’altres institucions acudeixen a les nostres instal·lacions per col·laborar o completar la seva recerca.
Si vols fer una sol·licitud, pots fer-ho a través del següent qüestionari.

Divulgació científica

Una de les missions de l’IDIBGI és ser un agent promotor de la ciència i acostar l’activitat investigadora a la ciutadania, tant a les comarques gironines com arreu del territori. 

Volem promoure actuacions de divulgació científica (organització d'activitats, experiències, exposicions, etc.) per donar a conèixer la recerca, activitats científiques i els resultats obtinguts a la població i, específicament, a públic no professional del sector salut. Tot i centrar algunes de les iniciatives de divulgació científica dutes a terme a la institució al públic infantil i adolescent, per tal de fomentar la cultura i esperit científic i motivar talent investigador, al llarg dels anys ens hem acostat a públics de totes les edats amb un seguit d’actuacions:

  • Visites guiades als laboratoris de l'IDIBGI per a instituts de secundària.
  • Visites guiades als laboratoris de l'IDIBGI per a empresaris, organitzacions sense ànim de lucre, associacions de pacients, pacients i persones privades.
  • Acollida / amfitrions de l'exposició Dones Científiques 2020 al Museu de l'Aigua de Salt i organització de Taula Rodona (Dones en la ciència).
  • Nit Europea de la Recerca i altres activitats de divulgació científica.
  • Presentacions públiques de l'IDIBGI a centres educatius, associacions, empreses i mitjans de comunicació.
  • Jornades de portes obertes.
  • Participació en la "Fira de Mostres" de Girona (2018 i 2019).

Visites a les instal·lacions

Si voleu venir a visitar les nostres instal·lacions ompliu el següent formulari:
Si ets investigador/a i estàs interessat/da en col·laborar amb qualsevol dels nostres grups de recerca, emplena aquest formulari.
Si ets estudiant o vols fer una estada amb qualsevol dels nostres grups de recerca, emplena aquest formulari.
menu