HRS4R
Vull donar
16/12/2022
15:00 h

SAVE THE DATE 2022

 

Lugar: Salón de actos Col·legi Oficial de Metges de Girona

Días: 16 diciembre (15-20h) y 17 diciembre (9-14:30h)

Formato: Híbrido (presencial y Zoom)

Idioma: Castellano

Inscripciones: La fecha máxima para realizar la inscripción es el 15-12-2022.

Benvolgudes/ts companys,

enguany tornem a realitzar una nova edició de les Jornades Gironines del Mediterrani en Esclerosi Múltiple 2022 que farem en format híbrid (presencial i telemàtic via zoom) el 16 tarda i 17 matí de desembre al Col·legi de Metges de Girona.

El fil conductor de l’edició d’enguany són les noves tecnologies aplicades a l’esclerosi múltiple, a d’altres malalties i en global en salut i en el sistema sanitari. Estem molt satisfets de com ha quedat el programa, esperem que siguin prou atractives pels assistents i desitgem que siguin un èxit.

Veureu que tenim una comunitat de ponents diversos i de diferents àmbits, des de metgesses, metges i altres professionals de la salut dedicats a l’esclerosi múltiple i a d’altres malalties, responsables de departaments d’institucions públiques relacionades amb coneixement sobre el sistema sanitari català i espanyol, i directius i CEOs d’empreses privades i empreses farmacèutiques dedicades a salut.

Us adjuntem el programa i el llistat de ponents.

Esperem que el programa de les Jornades us sembli atractiu i ens pugueu acompanyar.

L’assistència és gratuïta però cal inscripció prèvia. El formulari d’inscripció està linkat al mateix programa i també us l’adjuntem aquí: https://idibgi.org/activitat/jornades-gironines-del-mediterrani-en-esclerosi-multiple-2022/

Gràcies per endavant i quedem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

Inscriu-te:

Tipo de asistencia(Required)
Necesidad de transporte(Required)
Necesidad de alojamiento(Required)

Coneix l’IDIBGI!

pencilpushpincalendar-fullclockmenu