HRS4R
Vull donar
Coral Vall d'Aro de Castell-Platja d'Aro; Cor del Monestir de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols; Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols; Coral Veus de l'Estany de Banyoles; Tutti Veus de Cassà de la Selva.
14/10/2022
21:00 h

Nova edició del concert solidari de corals “CantEM per l’Esclerosi Múltiple”, que vol visibilitzar aquesta malaltia i recaptar fons per a la recerca en esclerosi múltiple a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI).

Fins a cinc corals catalanes s’uneixen per quart cop en un acte solidari que tindrà lloc el divendres, 14 d'octubre, a l’Aula Magna de la Universitat de Girona. Les entrades es poden adquirir en aquesta pàgina web o el mateix dia a la taquilla, per un import de deu euros.

Les corals que s'han sumat en aquesta causa solidària són:

  • Coral Vall d'Aro de Castell-Platja d'Aro.
  • Cor del Monestir de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.
  • Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols.
  • Coral Veus de l'Estany de Banyoles.
  • Tutti Veus de Cassà de la Selva.

Els beneficis del concert aniran destinats al grup de recerca en Neurodegeneració i Neuroinflamació de l’IDIBGI, liderat pel Dr. Lluís Ramió i Torrentà, que és cap del Servei de Neurologia de l’Hospital Josep Trueta de Girona i Santa Caterina de Salt. El grup de recerca, referent en la investigació de l’esclerosi múltiple, treballa de forma multidisciplinària per incrementar el coneixement de les malalties neurodegeneratives i neuroinflamatòries i també respondre a les necessitats de les persones que les pateixen, així com les seves famílies.

Coneix l’IDIBGI!

penciluserpushpincalendar-fullclockmenu