HRS4R
Vull donar
Pau Batlle (Observatori sobre determinants socials i desigualtats en salut i benestar); Dr. Josep Puig (IDI i IDIBGI); Prof. Dr. Marc Saez (GRECS UdG i CIBERESP); AQuAS; Agència de Salut Pública de Catalunya; Pilar Monreal-Bosch (UdG); Jordi Picas i Mohamed El Amrani (SuaraLab); Dr. Jesús Pérez-Llano, CEO TedCas i Dr. Jordi Morillas Pérez (SCIAS-Hospital de Barcelona); Albert Sabater (UdG)
10/02/2022
13:00 h

El cicle de Tallers demostratius per promoure la recerca i la innovació en Envelliment Saludable és un espai adreçat a investigadors, empreses, administracions i altres entitats interessades a conèixer eines i recursos per aplicar als seus projectes de recerca o processos d’innovació. El cicle està organitzat pel Campus Salut i pel Campus Cohesió i Compromís Social de la UdG i per l'IDIBGI.

A través d’un repertori de nou tallers de curta durada, dinamitzats i interactius, els participants coneixeran diferents recursos i estratègies innovadores que podran integrar en el desenvolupament de les seves activitats d’innovació i recerca.

El cicle constarà de tres sessions presencials, de tres tallers cada una,  emmarcades en tres de les cinc línies estratègiques en que es van concretar les propostes sorgides del Fòrum Innovem en Envelliment Saludable celebrat el juliol del 2020:

  • Sessió 1. Dijous 10 de febrer, 13h. Desenvolupar evidència científica sobre la identificació i estimació de l’impacte dels determinants en l’envelliment saludable
  • Sessió 2. Dijous 17 de febrer, 13h. Promoure la recerca sobre estratègies d’implementació i efectivitat d’intervencions per a la promoció de l’envelliment saludable
  • Sessió 3. Dijous 24 de febrer, 13h. Promoure la recerca en noves tecnologies i en recursos comunitaris per la promoció de l’envelliment saludable

T’interessa si ets…

Personal investigador o bé formes part d’una empresa, d’una administració o d’una entitat interessada a conèixer nous recursos i estratègies per adoptar solucions innovadores en la teva pràctica professional o projectes de recerca.

♦ L’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la UdG expedirà una certificació als assistents.

Troba més informació aquí.

Coneix l’IDIBGI!

penciluserpushpincalendar-fullclockmenu