HRS4R
Vull donar

Cinquena edició del concert solidari de corals “CantEM per l’Esclerosi Múltiple”, que vol visibilitzar aquesta malaltia i recaptar fons per a la recerca en esclerosi múltiple a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI).

Fins a quatre corals catalanes s’uneixen, novament, en un acte solidari que tindrà lloc el divendres, 6 d'octubre, a l’Aula Magna de la Universitat de Girona. Les entrades es poden adquirir en aquesta pàgina web o el mateix dia a la taquilla, per un import de deu euros.

El concert s'iniciarà amb un duet a càrrec de Tina Gorina (Soprano) i Gina Reyner (Mezzosoprano) amb Claudio Suzin al piano.

Les corals que s'han sumat en aquesta causa solidària són:

  • Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols.
  • Cor del Monestir de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.
  • Coral Veus de l'Estany de Banyoles.
  • Coral Santa Cecília de Santa Cristina d’Aro

Aportació solidària: 10 €. Adquireix les teves entrades a entradium.com (s'aplicaran despeses de gestió)

Els beneficis del concert aniran destinats al grup de recerca en Neurodegeneració i Neuroinflamació de l’IDIBGI, dirigit pel Dr. Lluís Ramió i Torrentà, que és cap del Servei de Neurologia de l’Hospital Josep Trueta de Girona i Santa Caterina de Salt. El grup de recerca, referent en la investigació de l’esclerosi múltiple, treballa de forma multidisciplinària per incrementar el coneixement de les malalties neurodegeneratives i neuroinflamatòries i també respondre a les necessitats de les persones que les pateixen, així com les seves famílies.

Coneix l’IDIBGI!

pencilpushpincalendar-fullclockmenu